Fifty Fit

Fifty Fit

Dat de badmintonsport zeer geliefd is bij ouderen blijkt wel uit het aantal leden dat onze Fifty-fit groep telt. Maar ook dat men van heinde en verre op maandagmorgen naar Oeffelt komt om te badmintonnen zegt genoeg over het enthousiasme en de sfeer die in deze groep heerst.

De gezamenlijke warming-up vormt een vast onderdeel aan het begin van elke speeldag. De zorgvuldige voorbereiding en de gevarieerde oefenstof staan garant voor een optimale warming-up, die verzorgd wordt door Josje Houben. En ook als zij om wat voor reden dan ook een keer niet aanwezig kan zijn wordt dit overgenomen door een van de anderen.

Serveren
Afhangbord

Maar ook is er aandacht voor het lief en leed van de deelnemers. Met een berichtje of een kaartje worden langdurig zieken of geblesseerden een hart onder de riem gestoken en tijdens de gezamenlijke koffiepauze wordt de nodige wetenswaardigheden uitgewisseld en besproken.

De leden afkomstig uit Oeffelt en wijde omgeving variëren  in leeftijd van 55 tot ver boven de 80.  Ook de trouwe aanwezigheid van onze rolstoelers geeft aan dat zij zich volledig thuis voelen in deze groep. Een nieuwjaarsbrunch en een seizoenafsluiter zijn vaste activiteiten op het programma, die kunnen rekenen op een grote deelname.

Het succes en het voortbestaan van deze groep is vooral te danken aan de mensen, die hieraan leiding geven. Zij zorgen voor de inplanning van de onderlinge partijen met behulp en een afhangbord, houden speeltijden en pauzes in de gaten , kortom zorgen dat iedereen aan zijn trekken komt.

Meer weten neem contact op met Erik Zuiderweg

  • telefoon: 06-11154835
  • email:  fiftyfit@bcveerkracht.nl
Fifty-Fit