Jeugd

Jeugd

jeugd 2020

Jeugd succesvol in Mill

Zondag 14 april j.l. vond in de sporthal van Mill het eindtoernooi van de dorpencompetitie plaats. Spelers van Boxmeer, Grave, Overloon, Mill en Oeffelt namen daaraan deel. Koppels van 2 personen streden in 4 categorieën om de eer in zowel enkel- als dubbelspel. Drie koppels speelde in de c-poule en twee in de B-klasse (Een klas hoger dan waarin zij de competitie gespeeld hadden). Geen probleem voor Joris Heijst en Ties Veldhoven die uiteindelijk winnaar werden en om het succes compleet te maken werden Susan Peeters en Indy van de Ven tweede.

In de c-poule werden Imke Brouwers en Merel Jacobs winnaar en Floortje Repkes die steeds met een andere partner moest spelen werd daar keurig tweede. Sam Smits en Renske Barten gaven ook hier goed strijden werden vijfde.

shuttlecocks

Tevens werden daar de wisselbekers uitgereikt van de voorbije competitie. Zo kon ons eerste team dat bestond uit Joris, Ties, Susan, Indy v.d. Ven en Imke de wisselbeker met een ruime eerste plaats in de c-poule mee naar Oeffelt nemen. Het tweede team bestaande uit Sam, Renske Floortje, Robert Jan Thuis en Indy Zonnenberg werd tweede in dezelfde poule.

Mooie resultaten waar de vereniging trots op mag zijn.

De begeleiding stond onder zorg van Elly Peeters en Moniek Smits, waarvoor onze waardering!