Start nieuwe Badmintonseizoen 2021-2022

Beste leden,

Het is wederom een bijzonder badmintonseizoen geweest. Na een redelijk normale start in september 2020, bleek al snel dat Corona ook dit seizoen ons parten zou gaan spelen. Na nog een paar weken alleen enkelspel, moesten we het grootste deel van het seizoen missen omdat de Sporthal verplicht gesloten was. Toen we weer mochten spelen was de Sporthal in Oeffelt dicht in verband met verbouwing. Gelukkig hebben velen van ons de weg naar Gennep gevonden, zodat we in elk geval nog wat hebben kunnen doen. Hopelijk wordt het komende seizoen beter.

Het goede nieuws is in elk geval dat de opknapbeurt van de Sporthal Oeffelt goed op schema ligt en zover nu te overzien de hal op 1 september a.s. weer open kan. Dat betekent dat het nieuwe badmintonseizoen begint op woensdag 1 september. De speeltijden zijn net als vroeger: Woensdag 19.00 – 22.00 (het eerste half uur 2/3 zaal daarna de hele zaal) en zondag van 10.00 uur tot 12.30 (de hele zaal).

Op vrijdag 3 september is jaarvergadering met aansluitende borrel waarbij de activiteitencommissie (althans Piet en Thea) voor de hapjes zorgen. De agenda voor de vergadering volgt nog maar in elk geval zal de contributie voor het seizoen 2021-2022 aan de orde komen.

In verband met de hapjes willen we graag weten of je op de vergadering en borrelavond op 3 september aanwezig bent. Graag daarom een reactie op deze mail (ook als je niet komt!).

Mocht je onverhoopt besloten hebben te stoppen met badmintonnen dan willen we dat uiteraard ook graag weten! Afmelden kan via een reactie op deze mail.

BC Veerkracht

Namens het bestuur

Mathieu Hooijmaijers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *